Ιντσάγκι: «Να είμαστε τέλειοι απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα του κόσμου»

Ο προπονητής της Ίντερ αποθέωσε τη Σίτι του Γκουαρδιόλα λίγο πριν τη μάχη για το τρόπαιο του Champions League.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε με την κλήρωσή μας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε δουλέψει πολύ για τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα του κόσμου, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να παίξουμε σαν ομάδα. Είναι πολύ λίγα τα αδύναμα σημεία τους. Το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο και ευτυχώς οι παίκτες που το έχουν πάντα. Η Σίτι διαθέτει ένα φανταστικό σύνολο και έναν προπονητή που έχει σημαδεύσει μια ολόκληρη εποχή. Τους σεβόμαστε πολύ, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου και των παικτών μου επίσης. Πρόκειται για μία ανταμοιβή για την πολύ καλή φετινή μας πορεία. Πρέπει να είμαστε τέλειοι στο να ανακτάμε την κατοχή και να την αξιοποιούμε, κόντρα στην έντονη πίεση της Σίτι».

Ο Ιταλός μίλησε για την επιλογή μεταξύ Ρομέλου Λουκάκου και Έντιν Τζέκο.

“Οχι. Δεν έχω αποφασίσει εκεί, δεν έχω αποφασίσει στη μεσαία γραμμή, δεν έχω αποφασίσει στην άμυνα, αυτή τη στιγμή, όπως και τους τελευταίους δύο μήνες, έχω την επιλογή. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει ένας προπονητής, τους τελευταίους δύο μήνες μπόρεσα να αλλάξω παίκτες ή να παίξω άλλους που δεν είχα τους πρώτους πέντε μήνες. Απομένουν ακόμη τέσσερις προπονήσεις και ο τερματισμός στην Κωνσταντινούπολη, ένας προπονητής μπορεί να έχει πολλές ιδέες, αλλά συχνά τις αλλάζει.

Για την ατμόσφαιρα στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό.

«Θα βρούμε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο, θα υπάρχουν οπαδοί της Σίτι και οπαδοί της Ίντερ, αλλά και Τούρκοι οπαδοί που θα χωριστούν μεταξύ του Τσαλχάνογλου και του Γκουντογκάν. Θα είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα, θα είμαστε εκεί την Πέμπτη, μου είπαν ότι το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.