Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έπεσε η αυλαία στη φετινή σεζόν και πλέον οι πέντε ομάδες που θα παίξουν Ευρώπη σχεδιάζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ με την απώλεια του Κυπέλλου έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League και ως εκ τούτου θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ας δούμε όμως πότε θα παίξουν οι πέντε ελληνικές ομάδες Ευρώπη…

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της νταμπλούχου ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 8-9 Αυγούστου με τη συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 15 του ίδιου μήνα. Τον αντίπαλο της θα τον μάθει στην κλήρωση της 24ης Ιουλίου.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό που τερμάτισε δεύτερος, θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις νωρίτερα απ’ όλους. Οι «πράσινοι» συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και αφού μάθουν τον αντίπαλο τους στην κλήρωση της 21ης Ιουνίου, θα παίξουν το πρώτο ματς στις 25-26 Ιουλίου και το δεύτερο στις δύο πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στις 10 Αυγούστου, συμμετέχοντας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Τον αντίπαλο του θα τον μάθει στις 24 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 17 Αυγούστου.

Τέλος, ΠΑΟΚ και Άρης θα ξεκινήσουν μαζί το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, συμμετέχοντας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα μπουν στην κλήρωση της 21ης Ιουνίου και θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις 27 Ιουλίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν μία εβδομάδα αργότερα (3/8).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.