L’Equipe: Ίσως, έρθει νέα έκδοση της Super League

Μία νέα μορφή της ευρωπαϊκής Super League επεξεργάζονται οι δημιουργοί του εγχειρήματος, περιμένοντας την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Oι επικεφαλής της ευρωπαϊκής Super League, πρόεδροι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζοάν Λαπόρτα, υποστηριζόμενοι από την A22 Sports Management, η οποία συνεργάζεται με την ESL έχοντας αναλάβει την προώθηση του εγχειρήματος και δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ, παρά την αποχώρηση από την Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πρόκειται να εκδώσει την απόφασή του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. UEFA και FIFA κατηγορούνται από τους καταγγέλλοντες ότι λειτούργησαν καταχρηστικά απειλώντας να αποβάλουν συλλόγους και παίκτες που ήθελαν να ενταχθούν στο σχέδιο της ESL.
 
Όπως εξηγεί η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», η νέα έκδοση της ευρωπαϊκής Super League θα είναι πιο ανοιχτή, αφού θα συμμετέχουν 50 ομάδες από 12 διαφορετικές χώρες. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, έχουν ήδη υπάρξει επαφές με  συλλόγους από τις χώρες αυτές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν θετικά τη δημιουργία της. Μάλιστα όπως αναφέρει ότι τα μέλη της ESL εμφανίζονται πολύ σίγουρα ότι αυτό το νέο έργο θα προχωρήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.