Εγραψε ιστορία η Σαχτιόρ (video)

Η Σαχτιόρ Ντόνετσκ ταπείνωσε την ΜΠΑΤΕ στην έδρα της (7-0) και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει έξι γκολ σε ένα 45λεπτο σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σαχτιόρ Ντόνετσκ ταπείνωσε την ΜΠΑΤΕ στην έδρα της και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει έξι γκολ σε ένα 45λεπτο σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντριάνο σημείωσε τα πέντε από τα επτά τέρματα της ομάδος του και έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά τον Μέσι, που σκοράρει τόσες φορές σε έναν αγώνα. 

Η άμυνα των γηπεδούχων θύμιζε πολλές φορές… παιδική χαρά και δεν είναι περίεργο που δέχθηκε τόσα πολλά γκολ στο παιχνίδι. Η ΜΠΑΤΕ έδωσε περισσότερη προσοχή στην επίθεση της, αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν πέτυχε ούτε το γκολ της τιμής και δέχθηκε επτά. 

Μόλις στο 11′ ο Τεσέιρα άνοιξε το γκολ για τους Ουκρανούς και στη συνέχεια έδωσε τη… σκυτάλη στον Αντριάνο. Ο Τσέρμικ στο 27′ ανέτρεψε τον Τεξέιρα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ευστόχησε ο Αντριάνο για το 2-0. Στο 35′ ο Ντάγκας Κόστα μετά από πάσα του Τάισον ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αντριάνο πανηγύρισε για δεύτερη φορά στο ματς. Ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 40′ και στο 44′ πέτυχε καρέ τερμάτων, ολοκληρώνοντας το ρεκόρ για την ομάδα του στο πιο παραγωγικό ημίχρονο στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Το σόου του άσου της Σαχτιόρ δεν σταμάτησε εκεί και στο 80′ ο Μλαντένοβιτς τον σταμάτησε αντικανονικά στην περιοχή, δίνοντας του την ευκαιρία να κάνει το 0-7 σκοράροντας για πέμπτη φορά στο παιχνίδι, κάτι που είχε πετύχει μέχρι τώρα μόνο ο Μέσι…

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)

Κίτρινες:
Τσέρνικ, Μλαντένοβιτς – Λουίς Αντριάνο

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Αλεξάντρ Γερμακόβιτς): Τσέρνικ, Χάγκους, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοβ, Τούμπιτς (46΄ Γκαϊντούτσικ), Λικτάροβιτς (46΄ Αλεξίεβιτς), Γιαμπλόνσκι, Καρνίτσκι, Μ. Βολόντκο, Γκορνέιτσουκ, Σίγκνιεβιτς (75΄ Μπαγκα)

ΣΑΧΤIOΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου):
Πιάτοφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Σρνα, Ρακίτσκι, Φερνάντο (46΄ Φρεντ), Στεπανένκο, Ντάγκλας Κόστα (46΄ Μάρλος), Τεϊσέιρα, Τάισον (46΄ Μπερνάρ), Λουίς Αντριάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.