Κλοπ: «Πρέπει να τελειώσουμε την πρόκριση»

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάρβιν Νούνιες είναι έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στον αγώνα της Τετάρτης (25/10) με τον Άγιαξ στη «Johan Cruijff Arena» του Άμστερνταμ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εν αντιθέσει με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, όπως ανέφερε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ ένα 24ωρο πριν από το παιχνίδι.

Ο Νούνιες απουσίασε απ’ την τελευταία ήττα των «reds» με 1-0 απ’ τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

«Ο Ντάρβιν είναι καλά. Προπονήθηκε κανονικά χθες και σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος… Ο Τιάγκο είναι ακόμα εκτός”» είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο αμυντικός Ιμπραΐμα Κονάτε είναι ξανά στα πλάνα του, μετά τον τραυματισμό του. «Κι ο Κονάτε είναι εδώ, έτοιμος να παίξει για λίγα λεπτά, θα έλεγα».

Η ομάδα του Κλοπ είναι στη 2η θέση του 1ου ομίλου με 9 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, 6 βαθμούς περισσότερους από τον Άγιαξ και χρειάζεται μία ισοπαλία για να εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης.

«Παίξαμε ένα καλό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ. Μοιάζει λίγο με τη σεζόν μας -παίζουμε πολύ καλά και μετά ο αντίπαλος σκοράρει με την πρώτη του ευκαιρία» πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Θα ήταν υπέροχο να προκριθούμε νωρίς, αλλά δεν μπορώ να κάτσω εδώ και να σας πω πώς νιώθω γιατί δεν το κάναμε. Μετά το ξεκίνημά μας στη φάση των ομίλων, ο κόσμος δεν πίστευε ότι ήταν πιθανό να συμβεί Αλλά τώρα μπορεί να συμβεί και πρέπει να τελειώσουμε την πρόκριση… ».

Ο Κλοπ τόνισε επίσης πως οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί εμπόδισαν την πρόοδο της εφετινής Λίβερπουλ. «Χρειάζεσαι συνέπεια στην ενδεκάδα και δεν το είχαμε. Όταν έχεις τραυματισμούς, οι παίκτες που πρέπει να ξεκουραστούν, χρειάζεται να παίξουν και οι άλλοι παίκτες να επιστρέψουν από τραυματισμούς πιο νωρίς. Αυτό είναι δύσκολο. Αυτή η κατάσταση δεν λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη… ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.