Ατλ. Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ 0-0: Προκρίθηκαν και έγραψαν ιστορία οι Βέλγοι (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιμόν Μινιολέ (9 επεμβάσεις συνολικά), η Κλαμπ Μπριζ απέσπασε πολύτιμη "λευκή" ισοπαλία από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" και πανηγυρίζει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης,για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά που η Μπριζ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Φεράν Γιούτγκλα στο 10ο λεπτό, η Ατλέτικο είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι, όσον αφορά την κατοχή και τις ευκαιρίες, με τον Μινιολέ να πραγματοποιεί μερικές καλές επεμβάσεις.

Η Ατλέτικο βγήκε από τα αποδυτήρια δυνατά, είχε μία σπουδαία διπλή ευκαιρία με Γκριεζμάν και Κορέα στο 49ο λεπτό, αλλά η Κλαμπ Μπριζ με οδηγό τον Μινιολέ, που είχε και μία εκπληκτική επέμβαση στο 88΄με το… κεφάλι, αντεπεξήλθε στην τεράστια πίεση των Μαδριλένων, που κόπασε όσο περνούσε η ώρα. Η πρωταθλήτρια Βελγίου, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία, φτάνοντας τους 10 βαθμούς, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ σε 4 αγώνες.

Οι «ροχιμπλάνκος», λογικά θα χρειαστούν τουλάχιστον 4 βαθμούς στις εναπομείνασες αγωνιστικές για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη Λεβερκούζεν στη Μαδρίτη για την πέμπτη αγωνιστική και φινάλε στην Πορτογαλία με την Πόρτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.