Άιντραχτ – Τότεναμ 0-0: Ότι αξίζεις παίρνεις, «κερδισμένη» η Μαρσέιγ (hls)

Η Τότεναμ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από το Λονδίνο. «Ανέβηκε» η Άιντραχτ στην επανάληψη που βολεύτηκε με τον βαθμό.

Η Τότεναμ που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στη Λισαβόνα (2-0), ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε την κατοχή (κοντά στο 60%) και έδειξε πιο αποφασιστική σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι Λονδρέζοι χωρίς τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (έπαιξε αλλαγή ο Μπράιαν Χιλ για πρώτη φορά στην σεζόν) και χωρίς να εντυπωσιάσουν δημιούργησαν πιο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Χάρι Κέιν να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε τρεις περιπτώσεις. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε «πολύ κοντά» στο γκολ με τον Χιου – Μινγκ Σον (40′) μετά από συνεργασία με τον Κέιν και λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος με τον Ιβάν Πέρισιτς (43′). Μοναδική στιγμή για τη γερμανική ομάδα που στάθηκε τυχερή, ένα σουτ του Σεμπάστιαν Ρόντε που δεν ανησύχησε τον Ούγκο Λορίς.

Αλλαγή συμπεριφοράς από την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ στην επανάληψη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λορίς να σταματά τον Κνάουφ από καλή θέση (50′), η απάντηση άμεση για την Τότεναμ που δεν ήταν καλή, με τον Σον να μην αξιοποιεί την πάσα του αρνητικού σε όλο ματς Ριτσάρλισον (54′). Η μεγαλύτερη φάση για την Άιντραχτ σημειώθηκε με την συμπλήρωση μιας ώρας με το άστοχο σουτ του Γέσπερ Λίντστρεμ. Εμφανίστηκε η Άιντραχτ μετά από αρκετή ώρα για τους γηπεδούχους με το σουτ του Κάμαντα (76′) και το νέο σουτ του Κνάουφ (79′). Πρώτη τελική της Τότεναμ που απογοήτευσε στην επανάληψη, στο 81ο λεπτό με το μακρινό σουτ του νευρικού Χάρι Κέιν.

Άιντραχτ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Εντικά, Χασέμπε, Τούτα, Ρόντε (71′ Πελεγκρίνι), Σο, Γιάκιτς, Κνάουφ, Λίντστρεμ (87′ Εμπιμπέ), Κάμαντα, Κόλο Μουανί (56′ Μπορέ)

Τότεναμ: (Αντόνιο Κόντε): Λορίς, Λανγκλέ (79′ Μπεν Ντέιβις), Ντάϊερ, Ρομέρο, Μπεντανκούρ, Χόιμπιερ, Έμερσον, Πέρισιτς (71′ Σεσενιόν), Σον, Κέιν, Ριτσάρλισον (79′ Μπράιαν Χιλ)

Νωρίτερα στο άλλο ματς του ομίλου η Μαρσέιγ νίκησε (4-1) με ανατροπή και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Αντόνιο Αδάν (23ο λεπτό), και υποχρέωσε την Σπόρτινγκ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (έπαιξε σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο) στην πρώτη της ήττα.

Βαθμολογία 4ος Όμιλος

Σπόρτινγκ 6 (2-0-1)

Τότεναμ 4 (1-1-1)

Άιντραχτ 4 (1-1-1)

Μαρσέιγ 3 (1-0-2)

Επόμενη 4η αγωνιστική (12/10)

Τότεναμ – Άιντραχτ (22.00)

Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ (22.00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.