Χαζίζα: “Μας αποζημίωσε ο Θεός με το γκολ, κρίμα να μην υπάρχει VAR”

Ο Ντόλεβ Χαζίζα δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ότι η Μακάμπι Χάιφα είναι αδικημένη από τη διαιτησία, ενώ στο γκoλ της λύτρωσης είχε τη βοήθεια του Θεού.

Η ισοπαλία της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό είναι ένα άδικο αποτέλεσμα δήλωσε ο Ντόλεβ Χαζίζα. Ο λυτρωτής της ισραηλινής ομάδας ισχυρίστηκε ότι ήθελε να σκοράρει κόντρα στους “ερυθρολεύκους”, ενώ στο τέρμα του είχε τη βοήθεια από τον Θεό.

“Ειλικρινά, μπορώ να πω ότι σκέφτηκα να γυρίσω την μπάλα προς τη γωνία, με σκοπό ακόμη κι αν κανένας δεν βρισκόταν στην πορεία της, να καταλήξει στα δίχτυα. Ίσως ο Θεός να ήθελε να μας αποζημιώσει για τις τόσες ευκαιρίες που χάσαμε και μας βοήθησε να σκοράρουμε στο τέλος”, δήλωσε αρχικά για το απίθανο γκολ που πέτυχε και στη συνέχεια πρόσθεσε για τα δύο ακυρωθέντα τέρματα: “Υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που μας ενόχλησαν. Μετά το γκολ του Ολυμπιακού ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Είναι κρίμα μια τόσο μεγάλη διοργάνωση να μην έχει VAR. Στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αν είχαμε λίγα λεπτά ακόμη θα είχαμε κερδίσει, οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εξουθενωμένοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.