Ανσάλντι: «Γνωρίζαμε τον Ολυμπιακό»

Ο Κριστιάν Ανσάλντι υπογράμμισε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε πως είχε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη ομάδα, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κριστιάν Ανσάλντι υπογράμμισε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε πως είχε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη ομάδα, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης των «ροχιμπλάνκος» έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρολεύκων», ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια πρόκρισης από τον όμιλο.


Αρχικά, ο Ανσάλντι τόνισε στην εφημερίδα «Real News»: «Όχι, δεν ήταν έκπληξη για εμάς η εμφάνιση του Ολυμπιακού. Τους είχαμε μελετήσει. Τους ξέραμε. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδό της και με τη βοήθεια του κόσμου της γίνεται ακόμα καλύτερη και πιο σκληρή για να την αντιμετωπίσεις».


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και το απέδειξε απέναντί μας. Ήταν και πολύ συγκεντρωμένος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. έραμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαίες παίκτες. Ποιος δεν ξέρει τον Αμπιντάλ; Επίσης, υπάρχει και ο Τσόρι Ντομίνγκες, ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Ένας παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα».


Τέλος, ο παίκτης των Μαδριλένων υπογράμμισε σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση: «ώρα τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για μας, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς κι αυτά που θα ακολουθήσουν για να προκριθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.