Μάντσεστερ Γ.-Ατλέτικο Μ. 0-1: Προηγήθηκε, προκρίθηκε! (hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε έκανε αυτό που ξέρει όσο λίγες ομάδες στον κόσμο. Άνοιξε το σκορ με τον Λόντι, διαχειρίστηκε το ματς με άμυνα-γρανίτη και άφησε τον Ρονάλντο και την παρέα του εκτός Champions League!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε σπουδαίο διπλό-πρόκριση στο Θέατρο των Ονείρων απέναντι στην Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στο γκολ του Λόντι με κεφαλιά από το 41ο λεπτό μετά τη σέντρα του Γκριεζμάν.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε τεράστια ευκαιρία στο 13′ με τον Ελάνγκα ο οποίος νίκηθηκε στο τετ α τερ από τον Όμπλακ. Με την πάροδο του χρόνου οι “ροχιμπλάνκος” ισορρόπησαν και είχαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ με σουτ του Ντε Πολ που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Ντε Χέα.

Κι έτσι αφού δεν πλήρωσαν το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων με τη φανταστική ατμόσφαιρα στο Old Trafford, είναι εκείνοι που “χτύπησαν” με τον Λόντι πριν εκπνεύσει το ημίχρονο κι αφού στο 34′ είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου με γκολ του Ζοάο Φέλιξ το οποίο ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Όμπλακ είχε απάντηση και σε καλό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ομάδας του Σιμεόνε που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη διαχείριση του αποτελέσματος. Με κορυφαίο παίκτη της τον Όμπλακ, αλλά και με άριστη ανασταλτική λειτουργία σε ομαδικό επίπεδο πήγε το ματς εκεί που ήθελε.

Η Μάντσεστερ προσπάθησε με κάθε τρόπο να φανεί απειλητική, αλλά δεν είχε τις κατάλληλες ευκαιρίες και προσπαθούσε συνεχώς με σέντρες που γίνονταν εύκολη λεία για την άμυνα των φιλοξενούμενων. Κι όταν δόθηκε η ευκαιρία με κεφαλιά του εντελώς αμαρκάριστου Βαράν, ήταν εκεί ο Όμπλακ για να του πει βροντερό “όχι” στο 76′.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, με την Ατλέτικο να παίρνει σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Μάντσεστερ μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μακγκουάιρ, Βαράν, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο, Φερνάντες, Ελάνγκα, Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Κόκε, Ερέρα, Ντε Πολ, Φέλιξ, Γκριεζμάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.