Μάντσεστερ Γιουν. : Αποθέωσε Σιμεόνε ο Ράνγκνικ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ πριν οι δυό τους αναμετρηθούν για το Champions League.

“Μέσα σε έντεκα χρόνια ο Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε τρόπαια με ξεκάθαρη ταυτότητα, με το δικό του στυλ και νομίζω ότι αυτό δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια” είπε ο Ραλφ Ράνγκνικ μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου πριν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης για το Champions League.

“Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια την αντίπαλο μας και να φέρουμε την ίδια ενέργεια, το ίδιο συναίσθημα και στους δύο αγώνες. Θα ετοιμάσω την ομάδα μου για μια τέτοια μάχη. Θα είναι παιχνίδι γεμάτο ένταση και συναισθήματα και ειδικά την Τετάρτη που θα παίξουμε εκτός έδρας. Θα σας πω ότι θαυμάζω όσα έχει κάνει ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο. Άλλαξε αυτή την ομάδα εντελώς και πλέον την σέβεται όλη η Ευρώπη” πρόσθεσε ο Ράνγκνικ.

Όσον αφορά στο θέμα αλλαγής του αρχηγού της ομάδας ο Ράνγκινκ απάντησε ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν και θα είναι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Γερμανό υπάρχουν περισσότερες επιλογές για το παιχνίδι με εξαίρεση την απώλεια του Καβάνι. Η απουσία του Ουρουγουανού πάντως σημαίνει οτι μοναδικός φορ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ράσφορντ αν χρειαστεί να καλύψει κάποιο κενό στην επίθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.