UEFA: “Κάθε ομάδα πρέπει να συμμoρφώνεται με τους κανόνες για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού”

Τα υγειονονμικά πρωτόκολλα κάθε χώρας οφείλουν να σέβονται όλοι οι σύλλογοι που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Η UEFA με ανακοίνωση ενημέρωσε ότι όλες οι ομάδες πρέπει να συμμορφωθούν με τα πρωτόκολλα και τους κανονισμούς που έχει επιβάλλει κάθε χώρα για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Συνεργαζόμαστε με ενδιαφερόμενους φορείς σε όλη την Ευρώπη ενόψει της επανέναρξης των διοργανώσεων συλλόγων της UEFA τον Φεβρουάριο. Οι ειδικοί όροι υπό τους οποίους διεξάγονται αγώνες σε κάθε χώρα υπόκεινται στις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών της χώρας αυτής. Κάθε ομάδα θα πρέπει κατ’ αρχήν να συμμορφώνεται με τους κανόνες που ισχύουν στη χώρα όπου διεξάγεται ο αγώνας», ανέφερε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρμόδιοι της UEFA δε θα κάνει τίποτα προκειμένου να υπονομεύσει τους νόμους της κάθε χώρας. Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν εξαιρέσεις για τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές και είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί αγώνας σε ουδέτερη χώρα.

Η Τσέλσι είναι μια ομάδα με παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και η Γαλλία έχει θεσπιστεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό γι’ όλους τους αθλητές στην επικράτεια της χώρας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει κληρωθεί στο Champions League με την Λιλ. Μάλιστα οι “μπλε” θα συνομιλήσουν με την UEFA την επόμενη εβδομάδα για τις πιθανές επιπτώσεις στον αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.