Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: “Να περιορίσουμε τα λάθη, πρωταθλητής ο Ρονάλντο”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέχασε την ήττα από τη Λέστερ (4-2) και μεγάλη επιθυμία επικεντρώνεται στην Αταλάντα (21.45, 20/10).

Ο Νορβηγός προπονητής δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης στο Ολντ Τράφορντ πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν μεγάλη επιθυμία και αποφασιστικότητα. Οι “κόκκινοι διάβολοι” φιλοξενούν την Αταλάντα μετά από ήττα 4-2 από τη Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο Σόλσκιερ δήλωσε πως βλέπει «αντίδραση» από τους παίκτες του.

“Δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε μεγάλη επιθυμία και αποφασιστικότητα. Είδα την αντίδραση των παικτών, το να δεχτούμε τέσσερα κόντρα στη Λέστερ ήταν ένα ξυπνητήρι. Τώρα εστιάζουμε στην Αταλάντα. Μια διαφορετική ομάδα, μία διαφορετική διοργάνωση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν πήγαν καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνουμε καλά, αλλά να περιορίσουμε τα λάθη».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ έως τώρα στο Champions League, αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στην ιταλική ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Έμπολι (1-4) στην πρόσφατη αναμέτρηση για την Serie A. Ο 36χρονος έχει σκοράρει τρεις φορές σε έξι παιχνίδια εναντίον της Αταλάντα στην καριέρα του.

«Ο Κριστιάνο είναι πρωταθλητής, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει». είπε ο Σόλσκιερ. Η Αταλάντα φτάνει στο Μάντσεστερ μετά από ισοπαλία κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-2) και την νίκη επί της Γιάνγκ Μπόις (1-0) οδηγώντας τον όμιλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.