Μπαρτσελόνα: Οι επιδόσεις μια θλιβερής πρεμιέρας

Η απογοητευτική παρουσία των Καταλανών στο πρώτο παιχνίδι τους στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου αποτυπώθηκε και στους αριθμούς.

Η εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου με 3-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League επιβεβαίωσε με τον πλέον πρόδηλο τρόπο πως οι Καταλανοί την τρέχουσα σεζόν δεν μπορούν να έχουν υψηλές φιλοδοξίες στη διοργάνωση.

Οι «μπλαουγράνα» ηττήθηκαν σε πρεμιέρα ομίλων για πρώτη φορά από το 1997. Τότε είχαν χάσει στην Αγγλία από τη Νιούκαστλ με 3-2 με χατ-τρικ του Ασπρίγια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ουδέποτε ομάδα που έχει ηττηθεί στην πρεμιέρα του Champions League, έχει φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία της στο θεσμό, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία επιθετική προσπάθεια προς την εστία!

Επίσης, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα των Καταλανών στο Champions League, κάτι πρωτόγνωρο (0-3 Γιουβέντους, 1-4 Παρί Σεν Ζερμέν, 0-3 Μπάγερν Μονάχου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.