CH/L Group E: “Λέβα – σόου” στο Καμπ Νόου, θρίλερ στο Κίεβο!

Η Μπάγερν με σούπερ Λεβαντόφσκι πέρασε άνετα από το σπίτι της Μπαρτσελόνα με 3-0, "άσφαιρες" έμειναν Ντιναμό και Μπενφίκα στο Κίεβο.

Η μετά Μέσι εποχή φαντάζει τρομακτική για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, καθώς η Μπάγερν παρέλασε στην Καταλωνία επικρατώντας 3-0 στην πρεμιέρα του Champions League. H Μπαρτσελόνα δέχτηκε δύο “κρύα” γκολ και δεν αντέδρασε. Αρχικά ο Μίλερ σκόραρε στο 34′ με την μπάλα να βρίσκει στον Έρικ Γκαρθία και να ξεγελάει τον Τερ Στέγκεν. Οι Βαυαροί έφτασαν σε δεύτερο τέρμα με κοντινή προβολή του θωρηκτού τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε για 18ο επίσημο ματς των Γερμανών! Στο 89′ ο “Λέβα” διαμόρφωσε το τελικό 3-0 φτάνοντας τα 75 γκολ στο Champions League. O Πολωνός στράικερ βρέθηκε ξανά στην κατάλληλη θέση για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα μετά το σουτ του Γκρνάμπρι.

Η Ντιναμό υποδέχτηκε την Μπενφίκα στο Κίεβο και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ξεχώρισε η επέμβαση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου σε σουτ του Μικόλα Σαπαρένκο στο ξεκίνημα του αγώνα. Στις καθυστερήσεις ο Σαπαρένκο σκόραρε, ωστόσο μετά από εξέταση της φάσης από τον VAR το 0-0 παρέμεινε, καθώς ο Χαρμάς ήταν σε θέση offside στο ξεκίνημα της φάσης, πριν τροφοδοτήσει τον σκόρερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.