CH/L Group Η: Η Τσέλσι με Λουκάκου, η “Γιούβε” από ημίχρονο (hls)

Η Τσέλσι έκαμψε την αντίσταση της Ζενίτ χάρη σε γκολ του Λουκάκου (1-0), ενώ η Γιουβέντους "τελείωσε" το εκτός έδρας ματς με τη Μάλμε από ημίχρονο (0-3).

Τσέλσι-Ζενίτ: 1-0

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετική φέτος Ζενίτ, αλλά με τον Ρομέλου Λουκάκου σε σπουδαία κατάσταση βρήκε το γκολ που έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 69ο λεπτό. Ο Βέλγος επιθετικός μετά το πρωτάθλημα αποφάσισε να “οδηγήσει” τους μπλε και στο Champions League.

Ήταν μια σέντα του Αθπιλικουέτα με τον Βέλγο σταρ να νικά τους πάντες στον αέρα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 69ο λεπτό. Ήταν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ 3-4-2-1): Μεντί, Αθπιλικουέτα (83′ Σιλβα), Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Αλόνσο (83΄ Τσίλγουελ), Μάουντ (90′ Λόφτους Τσικ), Ζίγιες (63′ Χάβερτζ), Λουκάκου

Ζενίτ (Σεργκέι Σέμακ 4-5-1): Κριτσιούκ, Σουτορμίν, Ρακίτσκι (88′ Κρουγκοβόι), Τσιστιακόβ, Ντάγκλας Σάντος, Μάλκολμ (75′ Τζιούμπα), Γουέντελ (75′ Γερόκιν), Μπάριος, Κουζιάγιεφ (82′ Κραβτσόφ), Κλαουντίνιο (86′ Μοστοβόϊ), Αζμούν

Μαλμε-Γιουβέντους: 0-3

Η “Μεγάλη Κυρία” έδειξε από το πρώτο ημίχρονο τις διαθέσεις της και με ένα εντυπωσιακό “σφυροκόπημα” στο τέλος του κατάφερε ουσιαστικά να βάλει τέλος στο ματς 45 λεπτά πριν το τέλος. Ο Άλεξ Σάντρο μεταμορφώθηκε σε σέντερ φορ κλάσης στο 23′ και με υπέροχη κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-1.

Στο 44′ ο Ντιμπάλα και στο 45′ ο Μοράτα, εκμεταλλεύτηκαν τα “δώρα” της άμυνας της Μάλμε, θέλησαν να τελειώσουν την υπόθεση “τρίποντο” μια ώρα νωρίτερα και το έκαναν ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η νίκη είχε ήδη κριθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους έκανε διαχείριση καθώς πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθεια ανάκαμψης στη Serie A.

Μάλμε (Γιον Νταλ Τόμασον 3-5-2): Νταλίν, Μπρόρσον, Νίλσεν, Αχμέντχοζιτς, Μπέργκετ, Ινοσεντ (75′ Νανάσι), Κρίστιανσεν, Ρακί (59′ Νάλιτς), Ρίεκς (75′ Ολσον), Τσόλακ, Μπιρμάντσεβιτς (60′ Μάλικ).

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι 4-4-2): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ (86′ Ρουγκάνι), Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο (82′ Κουλουσέφσκι), Λοκατέλι, Μπεντανκούρ (67′ Μακένι), Ραμπιό, Ντιμπάλα (82΄Ράμσεϊ), Μοράτα (68′ Κιν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.