Αντρέι Σεφτσένκο: «Άτυχες που έπεσαν με τη Μίλαν!»

Ο πρώην σταρ της Μίλαν, Αντρέι Σέφτσένκο, πιστεύει ότι η Λίβερπουλ και οι άλλες ομάδες του ομίλου ήταν άτυχες που κληρώθηκαν με τη Μίλαν στο Champions League.

Η Μίλαν ξεκίνησε τη νέα σεζόν με τρεις νίκες εναντίον της Σαμπντόρια, της Κάλιαρι και της Λάτσιο και ο πρώην Ουκρανός «θρύλος» των «ροσονέρι», ο οποίος κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα» το 2004, απολαμβάνει να παρακολουθεί την ομάδα. Ο Σεβτσένκο έπαιξε σε 322 παιχνίδια με τη φανέλα της Μίλαν, σημειώνοντας 175 γκολ σε δύο περιόδους με την ομάδα, κατακτώντας ένα Scudetto, ένα Coppa Italia και το Champions League, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σαν Σίρο.

«Είναι μια ζωντανή ομάδα, με γρήγορο ρυθμό», δήλωσε ο Σεφτσένκο στη La Gazzetta dello Sport. «Μια ομάδα που είναι ευχάριστη να την παρακολουθείς, παίζει ήρεμα και εξίσου ήρεμα καταφέρνει να χτίσει εξαιρετικές δράσεις στο γήπεδο. Δημιουργεί, παίζει κάθετα, προσπαθεί πάντα να έχει τον έλεγχο και έχει πολλές λύσεις. Μου αρέσει η ομάδα, θα είναι εκεί μέχρι το τέλος για να προσπαθήσει να κερδίσει το Scudetto».

Αυτή την εβδομάδα η Μίλαν επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ με έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στη Λίβερπουλ και ο Σεβτσένκο μίλησε για τον πιο δύσκολο από όλους τους ομίλους. Οι ροσονέρι κληρώθηκαν με τη Λίβερπουλ, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο και ο Σεφτσένκο δήλωσε ότι δεν θα είναι αποτυχία αν οι «Diavolo» δεν προκριθούν.
«Ο όμιλος της είναι ο πιο δύσκολος από όλους. Δεν θα είναι δράμα ο αποκλεισμός, δεν μπορεί ποτέ να θεωρηθεί αποτυχία. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και έχει την ευκαιρία να περάσει. Ας το δούμε επίσης από την πλευρά των αντιπάλων: Η κλήρωση αυτών των τριών με τη Μίλαν που προερχόταν από το 4ο και πιο αδύνατο γκρουπ δυναμικότητας, είναι ατυχία γι ‘αυτούς!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.