Kάουλι: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Ο μέσος της Λουντογκόρετς Κάουλι Ολιβέιρα πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στα πλέι - οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος του Ολυμπιακού.

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας πήρε ισοπαλία 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο, έχοντας προηγηθεί στο σκορ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι η Λουντογκόρετς θα αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση τον επαναληπτικό.

«Περιμέναμε νίκη και παίξαμε για τη νίκη. Ήταν δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά δείξαμε την ποιότητά μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν υπομονετικοί, στο β’ χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Βασίστηκαν πολύ στις σέντρες. Υπάρχει και επαναληπτικός, πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θα πάμε για τη νίκη και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στην έδρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευόμαστε. Είχαμε δύο μεγάλες φάσεις, αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Τα πήγαμε καλά με τις σέντρες τους. Προσωπικά είχα πολύ λίγο χώρο και δεν πήρα πολύ την μπάλα. Ελπίζω να δείξω περισσότερα στη ρεβάνς. Όταν βλέπω έναν συμπαίκτη σε καλύτερη θέση του δίνω την μπάλα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να κρατάμε μπάλα και να αμυνόμαστε καλά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο», δήλωσε ο Κάουλι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.