Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1: Άφησε ανοιχτούς “λογαριασμούς” (vids)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε για το δεύτερο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός, μετά την ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Λουντογκόρετς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει της Λουντογκόρετς στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο τελικό 1-1 και πλέον θα ψάξει στον επαναληπτικό τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η ομάδα του Μαρτίνς, δέχτηκε γκολ με το…”καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κατάφερε να συνέλθει γρήγορα από το σοκ και να πιέσει την Λουντογκόρετς. Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν αυτός που ισοφάρισε και δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να ψάξει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να τα μετατρέψουν σε γκολ!

Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο του, παρουσία κόσμου, ήθελε να κάνει δυνατό ξεκίνημα κόντρα στην Λουντογκόρετς.
Μόλις στο τρίτο λεπτό η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, βγήκε εξαιρετικά γρήγορα στην επίθεση με τον Μασούρα να συνεργάζεται από τ΄αριστερά με τον Λαλά αυτός έκανε γύρισμα στην περιοχή για τον Μασούρα που για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Στην συνέχεια η κεφαλιά του Χασάν έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κάλινα.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει με στόχο να μπορέσει ν΄ανοίξει το σκορ. Στο 29 ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Λουντογκόρετς στο ματς, ήρθε στο 34ο λεπτό. Ο Σωτηρίου, μετά από κάθετη πάσα στον άξονα, βρέθηκε τετ-α-τετ κόντρα στον Τζολάκη, ο οποίος έκανε εκπληκτική επέμβαση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.


Η Λουντογκόρετς, απείλησε μια ακόμη φορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 44 ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού

ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Η Λουντογκόρετς πραγματοπίησε ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
Ο Ντεσπόντοφ με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Τζολάκης, έπεσε στη σωστή γωνία, ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την απομακρύνει. Η Λουντογκόρετς έγινε η πρώτη ομάδα μετά την Μπέρνλι, επί εποχής Μαρτίνς, που κατάφερε να σκοράρει στο “Γ. Καραϊσκάκης”.


Ο Ολυμπιακός, μετά το σοκ του γκολ, κατάφερε να συνέλθει σχετικά γρήγορα. Στο 58 μάλιστα, οι παίκτες του Μαρτίνς, άγγιξαν το γκολ! Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ και ο Χασάν με καρφωτή κοντινή κεφαλιά, είδε τον Κάλινα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση!


Στο 63, ο Τεκπετέι έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Τζολάκη να κάνει εξαιρετική επέμβαση!


Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν ώστε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 65 ο Ελ Αραμπί μετά από σπουδαία μπαλιά του Μασούρα, βγήκε στην επίθεση, ο Βερντόν τον έσπρωξε τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε φάουλ τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί θα έβγαινε τετ-α-τετ με τον Κάλινα.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Μασούρας, δέχτηκε τη μπάλα στην περιοχή, έκανε καλό κοντρόλ, έπιασε το σουτ και κέρδισε το κόρνερ.

Στο 76 ο Χασάν μπήκε στην περιοχή και ο Βερντόν με τον αγκώνα τον βρήκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ματώσει. Ο διαιτητής πάντως έδειξε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 88, η πίεση του Ολυμπιακού, απέδωσε καρπούς. Ο Αγκιμπού Καμαρά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Στις καθυστερήσεις η Λουντογκόρετς λίγο έλλειψε να κάνει το 1-2. Ο Τζολάκης βγήκε από την περιοχή του, ο Ντεσπόντοφ τον πρόλαβε αλλά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ!

Ολυμπιακός: (Πέδρο Μαρτίνς) Τζολάκης, Λαλά(62΄Ανδρούτσος), Μπα, Σεμέδο, Σισέ(53 Ελ Αραμπί), Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά(72 Καμαρά), Χασάν
Λουντογκόρετς: (Βάλντας Νταμπράουσκας) Κάλινα – Ικοκό, Πλάστουν, Βέρντον, Νελντιάκοφ – Σόουζα(73 Σαντάνα) , Γκονσάλβες, Μπάντζι – Τεκπετέι(82 Σισίνιο), Σωτηρίου(89 Βάντερσον), Ντεσπόντοφ.

Διαιτητής ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία.
Κίτρινες: Σεμέδο, Σισέ, Τεκτεπέι, Νεντιάλκοφ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.