Μαρτίνς: «Μέσα από τις δυσκολίες βρήκαμε τη δύναμη να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση»

Τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τρίτο γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν και στο δεύτερο ματς απέναντι στη Νέφτσι με 1-0 και θα βρεθούν στην επόμενη φάση των «αστεριών», με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παρά τα πολλά προβλήματα.

Μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε στο MEGA πως:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, με πολλά προβλήματα. Υπάρχει όμως μια δύναμη μέσα από αυτά που σε κάνει να είσαι ακόμη καλύτερος. Ήρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε. Ήμασταν τακτικά αλάνθαστοι. Κάναμε μια φανταστική εμφάνιση και γι αυτό πήραμε την πρόκριση».

Για την εικόνα του ματς και την πρόκριση: «Παίξαμε σε μια θερμή ατμόσφαιρα για τη νέφτσι. Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος, όμως ήμασταν τακτικά αλάνθαστοι και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε προσεκτικά και αν είχαμε εκμεταλλευτεί και τις ευκαιρίες που χάσαμε δεν θα χρειαζόταν να… βασανιστούμε τόσο για την πρόκριση».

Για τον επόμενο αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League:«Να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ιδια συγκέντρωση για να προκριθούμε. Μακάρι να έχουμε λιγότερα προβλήματα και να μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με περισσότερες λύσεις. Όπως και να έχει θα εμφανιστούμε ως Ολυμπιακός και θα πάμε για την πρόκριση».

Για τα πολλά στόπερ και τη χρησιμοποίηση του Σισέ ως αριστερό μπακ:«Ο Σισέ έχει ξαναπαίξει ως αριστερό μπακ με την ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες όταν έχουμε απουσίες πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν οπουδήποτε κι αν αγωνιστούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.