Καϊράτ Αλμάτι-Ερυθρός Αστέρας 2-1: Το προβάδισμα στους Αζέρους

Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, η Καϊράτ Αλμάτι επικράτησε 2-1 του Ερυθρού Αστέρα και πήρε ένα καλό προβάδισμα ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Καϊράτ Αλμάτι η επικράτησε 2-1 του Ερυθρού Αστέρα και πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Οι δύο ομάδες, θα αναμετρηθούν ξανά σε μια εβδομάδα στο Βελιγράδι με τους Σέρβους να καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Αζέροι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 24ο λεπτό άνοιξαν το σκορ έπειτα από τέρμα του Καντέ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία που κατέληξε στο στόχο για την Καϊράτ στο πρώτο ημίχρονο και έγινε γκολ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ερυθρός Αστέρας θέλησε να επιβάλει αυτός τον ρυθμό του. Πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε στο 57ο λεπτό εκμεταλλευόμενος το αυτογκόλ του Μικάνοβιτς.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ο Μπάγκνακ στο 79ο λεπτό έγραψε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Πλέον, και με το εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει, ο Ερυθρός καλείται να κερδίσει στον επαναληπτικό αν θέλει να συνεχίσει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά η Καϊράτ πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο Βελιγράδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.