Mε Νέφτσι Μπακού ο Ολυμπιακός, το πρώτο ματς αποκλειστικά στο Novasports1HD

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League θα είναι Νέφτσι Μπακού επικράτησε με 2-1 της Ντινάμο Τιφλίδας και με συνολικό σκορ 4-2 πήρε την πρόκριση. Αποκλειστικά από το Novasports1HD το πρώτο ματς στις 21 Ιουλίου.

Με ανατροπή επικράτησαν στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα 2-1 οι Αζέροι, οι οποίοι είχαν πάρει το προβάδισμα με ακριβώς το ίδιο σκορ και στην πρώτη αναμέτρηση.

O Ραντίν είχε δωσει το προβάδισμα στο 51ο λεπτό του αποψινού αγώνα για τους Γεωργιανούς, δίνοντας σε εκείνο το σημείο προσωρινές ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του.

Όμως οι παίκτες της Νίφτσι έβγαλαν αντίδραση και με τα γκολ των Μακχούντοφ (58′) και Αλασγκάροφ (68′) μέσα σε δέκα λεπτά, ανέτρεψαν την κατάσταση και… έστρωσαν τον δρόμο για τα ματς τους με τους Πειραώτες.

Έτσι, το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα απολαύσετε αποκλειστικά από το Novasports1HD, ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα στις 28 Ιουλίου στην «Balcell Arena» του Αζερμπαϊτζάν.

Η Νέφτσι Μπακού παρατάχθηκε στο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας με τους: Μαμάντοβ, Στάνκοβιτς, Εμπότζ, Τσελίκ, Μπουλούντοβ, Μαχμούντοβ, Κανέ, Μπουρζίν(76′ Νατσάφοβ), Λαουάλ, Αλασγκάροβ (90+3′ Αμπάσοφ), Μέσα Κόλι (71′ Χαραμίτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.