Αντίπαλος Ολυμπιακού: Προβάδισμα για τη Νέφτσι

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε δια ζώσης τη νίκη της Νέφτσι Μπακού επί της Ντινάμο με 2-1 στην Τιφλίδα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο 23’ οι Αζέροι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Αλαζγκάροφ, ύστερα από κίνηση στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και «λόμπα» πάνω από τον Κβασκβάτζε. Oι Γεωργιανοί αντέδρασαν, έγιναν πολύ απειλητικοί και ισοφάρισαν στο 36’ με τον Μάρουσιτς.

Η νίκη των Αζέρων ήρθε από τα 11 μέτρα με πέναλτι στο 56’ με τον Μαχμούντοφ. Ο Κβασκβάτζε απέκρουσε στην πρώτη εκτέλεση, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη με τον Μαχμούντοφ να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Υπενθυμίζεται πως πλέον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 14/7 στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται το νικητή του ζευγαριού στις 21 Ιουλίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τη ρεβάνς να διεξάγεται στις 28 Ιουλίου.

Ντιναμό Τιφλίδας: Κβασκβάτζε, Σπορκσλέντε (84’ Οσέι), Κβανταγιάνι, Πάπαβα, Γκμπέγκνον, Κχαραμπάτζε (73’ Μορχιλάτζε), Ραντίν, Καρντάβα, Κούτσια (68’ Καβταράτζε), Μάρουσιτς, Γκαμπεντάβα (68’ Αχβλεντιάνι)

Νέφτσι Μπακού: Μαμαντόφ, Τσέλικ, Εμποτζί, Στάνκοβιτς, Χάραμιζ, Μακμούντοφ, Κέιν, Μπούγκρινε (90′ Αμπάσοφ), Λαβάλ (86’ Μπουλούντοφ), Αλασκάροφ, Κολί (86’ Νατσάφοβ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.