Στους “16” με οδηγό τον Γκόμεζ (vid)

Ολα τα είχε το παιχνίδι στο Μόναχο, ανάμεσα στη νικήτρια Μπάγερν και τη Νάπολι (3-2). Οι Βαυαροί με πρωταγωνιστή τον Γκόμεζ που πέτυχε χατ τρικ, έφτασαν στην επικράτηση και διατηρήθηκαν στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Ολα τα είχε το παιχνίδι στο Μόναχο, ανάμεσα στη νικήτρια Μπάγερν και τη Νάπολι (3-2). Οι Βαυαροί με πρωταγωνιστή τον Γκόμεζ που πέτυχε χατ τρικ, έφτασαν στην επικράτηση και διατηρήθηκαν στην κορυφή του 1ου ομίλου έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τη Σίτι που ακολουθεί.


Ο Γκόμεζ μέσα σε 25 λεπτά στο πρώτο μέρος παραβίασε τρεις φορές την εστία της Νάπολι (17′, 23′, 42′) και έβαλε την ομάδα του οδηγό στο σκορ και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας.


Αν και πολλοί πίστευαν πως πρόκειται για ένα χαμένο ματς για τους Ιταλούς, αυτοί δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και κυνήγησαν τις λιγοστές πιθανότητες που τους είχαν απομείνει. Συγκεκριμένα ο Φερνάντεζ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος μείωσε σε 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 79′ έκανε το 3-2 και μετέτρεψε σε ντέρμπι τα εναπομείναντα λεπτά. Οι Ιταλοί ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο μήπως ισοφαρίσουν αφήνοντας ανοικτούς διαδρόμους στα μετόπισθεν.


Στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες που είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Μπαντστούμπερ (77′), Ζούνιγκα (71′) έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, με τους δύο τερματοφύλακες να αντιδρούν θετικά στις προσπάθειες των Φερνάντεζ, Γκόμεζ.


Η Μπάγερν με τη νίκη αυτή βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, ενώ την επόμενη αγωνιστική ίσως να εξασφαλίσει και την πρωτιά του ομίλου της.


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστουμπερ, Ριμπερί (80’ Αλάμπα), Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ (53’ Τίμοστσιουκ), Κρόος, Μέλερ, Γκόμεζ
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα (42’ Ντοσένα), Καμπανιάρο, Φερνάντεζ, Μάτζιο, Χάμσικ, Ζούνιγκα, Ντζεμαϊλί (82’ Πάντεφ), Ινλέρ, Καβάνι, Λαβέτσι.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.