Πρώτη νίκη με Ρούνεϊ

Στη Ρουμανία πανηγύρισε για πρώτη φορά στο φετινό Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε δύο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ από την άσπρη βούλα.

Στη Ρουμανία πανηγύρισε για πρώτη φορά στο φετινό Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε δύο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ από την άσπρη βούλα. Σε ένα παιχνίδι με δύο πέναλτι, δύο γκολ και ισάριθμες αποβολές, όλα στο δεύτερο ημίχρονο, οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν την πρώτη τους νίκη με 2-0 επί της Οταελούλ. Άφησαν πίσω τις ισοπαλίες με Μπενφίκα και Βασιλεία και στόχος τους είναι ακόμη ένα “τρίποντο” στον ‘επαναληπτικό” του “Ολντ Τράφορντ”.

Μετά από ένα μέτριο και μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, η πίεση των φιλοξενούμενων στην επανάληψη αυξήθηκε, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ στο 64′ να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Νάνι έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Κοστίν σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο Ρούνεϊ δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και με το πρώτο του γκολ στο Champions League μετά απ’ αυτό στον χαμένο τελικό με την Μπαρτσελόνα, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Νεμάνια Βίντιτς αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γκιούργκιου. Η Οταλούλ αναθάρρησε, αλλά με την είσοδο των Τζόουνς και Έβανς η Γιουνάιτεντ κράτησε εύκολα στα μετόπισθεν και στις καθυστερήσεις “κλείδωσε” την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Ερνάντες κέρδισε πέναλτι από τον Περεντίγια, ο Ρούνεϊ το μετέτρεψε σε γκολ και η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφτασε τους 5 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στον 3ο όμιλο.

ΟΤΕΛΟΥΛ: Γκράχοβατς, Κοστίν, Σαλαγκεάνου, Ράπα, Περεντίγια, Γκιούργκιου, Φρούντσα (83′ Ίλιε), Αντάλ. Νεάγκου (72′ Πένα), Φιλίπ, Πουνοσέβατς (87′ Βιλιάντι) 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Λίντεγκααρντ, Βίντιτς, Εβρά, Φάμπιο (76′ Τζόουνς), Σμόλινγκ, Κάρικ, Βαλέντσια (71′ Έβανς), Νάνι, Άντερσον, Ρούνεϊ, Ερνάντες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.