Ντεσάμπ: «Να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα»

Το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στο "στρατόπεδο" της Μαρσέιγ, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο γαλλικό πρωτάθλημα, παραδέχθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στο “στρατόπεδο” της Μαρσέιγ, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο γαλλικό πρωτάθλημα, παραδέχθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Ολιμπίκ τόνισε όμως ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Eίναι αλήθεια πως επικρατεί απογοήτευση. Μας έχουν λείψει οι νίκες. Όμως τώρα παίζουμε για μία διαφορετική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω μία αποφασισμένη ομάδα που θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Ξέρουμε πως έχουμε αδυναμίες. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι δεν κάνουμε καλά και να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει», τόνισε ο Ντεσάμπ.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ δεν θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, ενώ έδειξε να υπολογίζει ιδιαίτερα την επιθετική ικανότητα των “ερυθρολεύκων”, κάνοντας ειδική αναφορά σε παίκτες όπως ο Μιραλάς, ο Φουστέρ και ο Τζιμπούρ. «Έχουμε έρθει να επιτεθούμε. Και οι δύο ομάδες δημιουργούν και παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο», επισήμανε, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «… θέλω η ομάδα μου να σκοράρει. Επίσης θέλω να μειώσουμε τα λάθη, ώστε να μην τα εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοί μας. Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται λάθη».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντεσάμπ είπε ότι θα περιμένει την τελευταία προπόνηση για να δει αν μπορεί να υπολογίζει τους Ζινιάκ και Βαλμπουενά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.