Έμειναν δύο θέσεις

Μετά το θρίλερ των δύο προημιτελικών της Τρίτης, το «παζλ» της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ συμπληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης με τα ματς Μπάγερν - Μάντσεστερ Γ. και Ατλέτικο Μαδρίτης Μπαρτσελόνα.

Μετά το θρίλερ των δύο προημιτελικών της Τρίτης, το «παζλ» της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ συμπληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης με τα ματς Μπάγερν – Μάντσεστερ Γ. και Ατλέτικο Μαδρίτης Μπαρτσελόνα.

Σε αμφότερα τα ζευγάρια οι πρώτες αναμετρήσεις είχαν λήξει ισόπαλες 1-1 και έτσι οι ρεβάνς αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροπες.

Στη Βαυαρία η Μπάγερν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους γηπεδούχους να έχουν θεωρητικά το προβάδισμα, αλλά και πολλά προβλήματα μια και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μαρτίνες και Σβαϊνστάιγκερ, αλλά και τους τραυματίες Αλκάνταρα, Κοντέντο και Σακίρι.

Η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα στην «Αλιάντς Αρίνα», χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τους Ράφαελ-Φελαϊνί.

Ισόπαλος είχε λήξει και ο πρώτος «εμφύλιος» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα που κοντράρονται στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον «μπόμπερ» Ντιέγκο Κόστα, ενώ είναι εκτός ο Αρντά Τουράν, την ώρα που ο Τάτα Μαρτίνο δεν υπολογίζει τους
Βαλδές, Πικέ και Πουγιόλ.

Το πρόγραμμα:
Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα (21:45, Novasports2)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.