Δεν θέλει εκδίκηση, θέλει… ριπίτ

Με δύο προκρίσεις επί της Γιουνάιτεντ και μόλις μία ήττα κι αυτή «γλυκιά» σε 6 ματς μετά τον περίφημο τελικό του 1999 η Μπάγερν προφανώς... έχει πάρει την εκδίκησή της από την ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτό που θέλει τώρα είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα στον αποψινό πρώτο προημιτελικό (21:45, novasports 2), η πρόκριση και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά.

Με δύο προκρίσεις επί της Γιουνάιτεντ και μόλις μία ήττα κι αυτή «γλυκιά» σε 6 ματς μετά τον περίφημο τελικό του 1999 η Μπάγερν προφανώς… έχει πάρει την εκδίκησή της από την ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτό που θέλει τώρα είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα στον αποψινό πρώτο προημιτελικό (21:45, novasports 2), η πρόκριση και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά.

Από εκείνο τον τελικό που «γύρισαν» οι Άγγλοι με δύο γκολ στο φινάλε έχουν περάσει 15 χρόνια. Σ’ αυτό το διάστημα η Μπάγερν απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ δύο φορές απ’ τα προημιτελικά της διοργάνωσης και δεν έχασε τις άλλες δύο που τη συνάντησε στη φάση των ομίλων. Ο προπονητής της δε, Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει πανηγυρίσει δύο βαρύτιμα τρόπαια με την Μπαρτσελόνα σε τελικούς με τους «κόκκινους διάβολους».

Το μόνο που «καίει» τους Γερμανούς είναι να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κάνει το ριπίτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και βάση όλων των δεδομένων, η Μπάγερν είναι το απόλυτο φαβορί όσο βαριά κι αν είναι η φανέλα της Γιουνάιτεντ. Φυσικά και η ομάδα του Μόγες έχει πιθανότητες πρόκρισης, όμως για να πανηγυρίσει τελευταία θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τους Άγγλους στη χειρότερή τους σεζόν τα τελευταία 20 χρόνια, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φαν Πέρσι, Έβανς, Σμόλινγκ, ο τιμωρημένος Εβρά και φυσικά ο Μάτα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Τα προβλήματα της Μπάγερν απ’ την άλλη είναι αυτά των τραυματιών Τιάγκο, Μπάντστουμπερ και του τιμωρημένου Ντάντε. Διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο Ισπανός, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.