Τα θέλουν όλα και οι δύο

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο «μονομαχούν» απόψε (21:45, novasports 1) για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και... γενικότερα για τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεν μπορούν, όμως, να τα... μοιράσουν.

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο «μονομαχούν» απόψε (21:45, novasports 1) για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και… γενικότερα για τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεν μπορούν, όμως, να τα… μοιράσουν. Τα θέλουν όλα και οι δύο και το βράδυ της Τρίτης μία απ’ τις δύο ομάδες θα έχει κάνει ένα βήμα, είτε μικρό, είτε μεγαλύτερο για την πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο μεταξύ τους ματς διεξάγεται στη Βαρκελώνη και φαβορί μοιάζει να είναι η Μπαρτσελόνα. Λόγω έδρας, λόγω φόρμας, αλλά ακόμη περισσότερο λόγω της εμπειρίας της από ευρωπαϊκά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Μπορεί η Ατλέτικο να έχει κατακτήσει δύο φορές το Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει να φτάσει στους «8» από το 1997, όταν ο νυν προπονητής της, Ντιέγο Σιμεόνε, ήταν παίκτης της.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ραούλ Γκαρθία και τον τραυματία Μανκίγιο και θα περιμένει μέχρι τέλους τον Ντιέγκο Κόστα, ενώ ο συμπατριώτης του, Χεράρδο Μαρτίνο, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαλδές, Κουένκα και Ντος Σάντος. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αντίθετα, συμπεριέλαβε τον Κάρλες Πουγιόλ στην αποστολή της ομάδας του παρά το γεγονός ότι αυτός δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση.

«Μπλαουγκράνα» και «ροχιμπλάνκος» θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στο πλαίσιο κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όσον αφορά στις εντός συνόρων αναμετρήσεις τους στη Βαρκελώνη, σε συνολικά 105 ματς η «Μπάρτσα» μετράει 60 νίκες και η Ατλέτικο 19. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ, αυτός που είχε μετρήσει το περιβόητο γκολ της Λεβερκούζεν στη φετινή Μπουντεσλίγκα… όπου η μπάλα μπήκε στο τέρμα απ’ την εξωτερική πλευρά των διχτύων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.