Βαν Ντεν Μπρομ: «Αντιδράσαμε σωστά»

Ικανοποιημένος με τη νίκη 7-0 της Άντρελεχτ επί της Έουπεν εμφανίστηκε ο Γιόν Βαν Ντεν Μπρομ.

Ικανοποιημένος με τη νίκη 7-0 της Άντρελεχτ επί της Έουπεν εμφανίστηκε ο Γιόν Βαν Ντεν Μπρομ. Ο τεχνικός της βελγικής ομάδας δήλωσε πως οι παίκτες του αντέδρασαν σωστά και υπογράμμισε πως είναι σημαντικό για τη ψυχολογία των παικτών του, πως τα επόμενα δυο ματς, με τη Λιρς για το πρωτάθλημα και με τον Ολυμπιακό για το Champions League είναι εντός έδρας.

Αρχικά, ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δήλωσε αρχικά: «Είδα μια πολύ καλή αντίδραση της ομάδας, με τους παίκτες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να βάζουν ωραία γκολ και να διεκδικούν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Είναι θετικό που επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις και ξεπερνάμε τη βαριά ήττα από την Μπριζ, ενώ είναι επίσης καλό ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι στην έδρα μας. Με τη Λιρς για το πρωτάθλημα και φυσικά το ματς στο Champions League».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της βελγικής ομάδας συμπλήρωσε: «Έδωσα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ειδικά για το δεύτερο ημίχρονο στο οποίο συνέχισαν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό. Υπάρχουν πια πολλοί ποδοσφαιριστές που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.