Μαντσίνι: «Καλό αποτέλεσμα»

Θετική χαρακτήρισε την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε η Γαλατάσαραϊ από την Τσέλσι με βάση την εικόνα του ματς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Θετική χαρακτήρισε την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε η Γαλατάσαραϊ από την Τσέλσι με βάση την εικόνα του ματς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Στο φινάλε, το αποτέλεσμα για μας ήταν καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο πρώτο μέρος παίξαμε με μεγάλο φόβο και κάναμε τρία, τέσσερα λάθη.

Ήμασταν άτυχοι που δεν σημειώσαμε ένα δεύτερο γκολ, καθώς παίξαμε αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά βέβαια σεβόμαστε και την Τσέλσι» είπε ο Ιταλός προπονητής της Γαλατά.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σχολίασε: «Θέλω να επιστρέψω στο Λονδίνο και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι καλή στην κόντρα η Τσέλσι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Ήταν ένα δυνατό ματς και το περίμενα να πάει έτσι όπως ακριβώς πήγε. Είναι καλό αποτέλεσμα για μας, καθώς η Τσέλσι είναι καλύτερη ομάδα από μας στα χαρτιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.