Mίντιλαντ: Σοκ με Σουηδό διεθνή!

Στο νοσοκομείο με αναπνευστική υποστήριξη, Σουηδός διεθνής παίκτης της Μίντιλαντ!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Δανίας, ο 28χρονος μέσος, Κρίστοφερ Όλσον, κατέρρευσε στο σπίτι του προ ημερών και νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη, λόγω σοβαρής ασθένειας!

Η ανακοίνωση:

«Λόγω των αυξανόμενων φημών και εικασιών που εκκρεμούν για τον λόγο απουσίας του Κρίστοφερ Όλσον το τελευταίο διάστημα, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε την παρακάτω ανακοίνωση.

Ο 28χρονος παίκτης της Εθνικής Σουηδίας έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους, όπου νοσηλεύεται και βρίσκεται σε αναπνευστήρα.

Ο Kρίστοφερ Όλσον, επηρεάζεται από μια φαινομενικά οξεία ασθένεια που σχετίζεται με τον εγκέφαλο, η οποία δεν οφείλεται σε αυτοτραυματισμό κανενός είδους, ούτε σε εξωτερικούς παράγοντες.

Μια ομάδα κορυφαίων ιατρικών εμπειρογνωμόνων της Δανίας, εργάζεται επί του παρόντος υπό υψηλή πίεση για να κάνει τη διάγνωση και να ξεκινήσει τη σωστή θεραπεία.

Από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο Κρίστοφερ περιβάλλεται από την οικογένειά του και μέλη του προσωπικού της Mίντιλαντ, ενώ δέχεται την φροντίδα ειδικών.

Η Μίντιλαντ, ζητά επειγόντως από το κοινό να δείξει σεβασμό και κατανόηση, ώστε ο Κρίστοφερ, η οικογένεια και οι γιατροί να έχουν την απαραίτητη ψυχική ηρεμία για να εξασφαλίσουν την ανάρρωσή του, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όλοι στην Μίντιλαντ, είναι φυσικά βαθιά επηρεασμένοι από την ξαφνική ασθένεια του Κρίστοφερ και οι σκέψεις μας και η πλήρης υποστήριξή μας είναι σε αυτόν και την οικογένειά του.

Η Μίντιλαντ δεν έχει περαιτέρω δηλώσεις προς το παρόν, αλλά θα ενημερώσουμε το κοινό όταν προκύψουν σημαντικές νέες πληροφορίες».

Ο Όλσον, αγωνίζεται στην Μίντιλαντ μόνιμα από το 2023, έχοντας παίξει εκεί δανεικός προηγουμένως από την Άντερλεχτ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρσεναλ, ΑΙΚ και Κρασνοντάρ, ενώ έχει 47 συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.