Οριστικά στην Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας!

"Σπάει" το παρεάκι της Αλάνιασπορ με τον Μπακασέτα να μετακομίζει στην Τραπεζούντα αφήνοντας στην Αλάνια τους Σιώπη και Τζαβέλλα. Συμβόλαιο 3,5 ετών υπογράφει το Σάββατο ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Τάσος Μπακασέτας πετάει από την Αλάνια για την Τραπεζούντα με ιδιωτικό τζετ, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με την Τραμπζονσπόρ που ανοίγει το ταμείο της για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας. Έτσι θα μείνουν μόνοι πλέον οι Σιώπης και Τζαβέλλας.

Η μεταγραφή του “Μπάκα” θα κοστίσει 3 εκατομμύρια, ενώ η Αλάνια θα έχει λαμβάνειν ακόμα 1 εκ. ευρώ σε περίπτωση που επιτευχθούν οι στόχοι της. Έτσι ο Κορίνθιος επιθετικός θα μεταβεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον Αστέρα Τρίπολης, τον Θρασύβουλο, τον Άρη, τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ και φυσικά την Αλάνιασπορ, με την οποία πραγματοποίησε σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Στην πιο καλή ποδοσφαιρική ηλικία, αυτή των 27 ετών, ο Μπακασέτας ετοιμάζεται να υπογράψει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με προοπτική να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του και γιατί όχι πριν ολοκληρώσει το νέο του αυτό συμβόλαιο να κάνει μια μεταγραφή σε ένα από τα Τοπ 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτός άλλωστε είναι και ο προσωπικός του στόχος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.