Φενέρμπαχτσε για Μπονούτσι και Μαρσιάλ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να ενισχυθεί για την συνέχεια της σεζόν και έχει στοχεύσει στους Λεονάρντο Μπονούτσι και Άντονι Μαρσιάλ

Σε διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Βερολίνου βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του έμπειρου Ιταλού κεντρικού αμυντικού Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Μπονούτσι μετακόμισε στο Βερολίνο ελεύθερος το καλοκαίρι και από ότι αναφέρουν Γερμανικά δημοσιεύματα η Ουνιόν δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον αφήσει να μετακομίσει στην Τουρκία άλλωστε, ήδη είχε συμφωνήσει με την Ρόμα για την παραχώρησή του αλλά η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άλλαξε γνώμη.

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Άντονι Μαρσιάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουν να τον αποκτήσουν τωρα δανεικό. Η Γιουνάιτεντ έχει ήδη αναφερει ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρσιάλ για ακόμη έναν χρόνο. Με ένα μικρό ποσό στους Άγγλους ο παίκτης θα μετακομίσει δανεικός ως το καλοκαίρι στον Τουρκικό σύλλογο και η Γιουνάιτεντ θα ξεφορτωθεί ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια που έχει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.