Σιώπης: «Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους»

Για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και την βοήθεια των Ελλήνων μίλησε ο Μανώλης Σιώπης στη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με την Βασιλεία.

Η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Πέμπτη (16/02, 19.45) τη Βασιλεία στα πλαίσια της φάσης των 16 του Europa Conference League. Όπως είναι λογικό, το μυαλό των περισσοτέρων στην Τουρκία βρίσκεται στις πληγές που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός.

Έτσι και ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση δεν σχολίασε κάτι για το παιχνίδι και θέλησε κάλεσε του φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο, γιατί τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους.

«Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Προσεύχομαι στο Θεό για να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός» ήταν τα λόγια του Σιώπη.

Ενώ μίλησε και για τη βοήθεια της Ελλάδας προς την Τουρκία:

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.