Μαντσίνι: «Δεν πήγα στη Γαλατά λόγω χρημάτων»

Στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ αναφέρθηκε ο νέος προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ αναφέρθηκε ο νέος προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι.
 
Ο Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ και έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Τούρκων την Τετάρτη στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους (2-2).
 
«Ο κόσμος στην Ιταλία πιστεύει ότι πήγα στην Κωνσταντινούπολη μόνο και μόνο για τα χρήματα», υποστήριξε μιλώντας στη «Gazzetta dello Sport».
 
«Πέρα από το γεγονός ότι τα συμβόλαια είναι μέρος της δουλειάς μας, αποδέχτηκα την πρόταση, επειδή η Γαλατάσαραϊ είναι ένας σύλλογος με γόητρο και ιστορία, ο οποίος μετέχει επιπλέον και στο Τσάμπιονς Λιγκ», σχολίασε.
 
«Με γοητεύει επίσης η ιδέα της νέας εμπειρίας σε μια χώρα που αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Η Τουρκία έχει ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία και ιστορία που πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.