Κ19 Άρης-ΠΑΟΚ 1-4: Καθηλωτικός ο “Δικέφαλος”! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σημειώνοντας και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Ντεμπούτο με ντέρμπι για Άρη και ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα Κ19 με τον “Δικέφαλο” να επικρατεί με το εντυπωσιακό 1-4 στην Πυλαία!

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο ποδόσφαιρο, συγκινήσεις και χορταστικό θέαμα αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Η … καλή ημέρα φάνηκε από νωρίς για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, καθώς – μόλις – στο 2′ ο Σμυρλής άνοιξε το σκορ. Με πίεση σε όλο το γήπεδο και τους “Κίτρινους” ανήμπορους ν’ αντιδράσουν πραγματοποιώντας πληθώρα λαθών, το 2-0 ήρθε στο 24′.

Ο Τζίμας κέρδισε το πέναλτι ο Τσίκος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρε του Άρη για να έρθει ο Σμυρλής στην επαναφορά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Πέντε λεπτά μετά ο Τζίμας έκανε το 3-0 και στο 39′ ο Τσίκος ρέφαρε για το χαμένο πέναλτι αξιοποιώντας την πάσα του Καλόγηρου για το 4-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ηλιόπουλου, ανάμεσα στους οποίους ήταν κι οι έχοντες επαγγελματικό συμβόλαιο, Καρακασίδης, Τανούλης, Παναγίδης, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο δεύτερο μέρος, βελτίωσαν μεν την εικόνα τους όμως αρκέστηκαν στη μείωση του σκορ με τον Χατζηιωάννου στο 58′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.