Παναχαϊκή: Ψηφοφορία για το νέο πούλμαν

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι, μέσω ψηφοφορίας, το νέο πούλμαν της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι, μέσω ψηφοφορίας, το νέο πούλμαν της ομάδας. Η διοίκηση των Πατρινών κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να διαλέξουν ένα από τα διαθέσιμα σχέδια, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στις 24 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση: “Με σεβασμό στην ιστορία και στα χρώματα της ιστορικής μας ομάδας θα “ντυθεί” τις επόμενες μέρες το νέο πούλμαν της Παναχαϊκής μας.

Η διοίκηση με πρωτοβουλία του προέδρου αποφάσισε ομόφωνα η επιλογή του νέου σχεδίου για το λεωφορείο της ομάδας μας να βγει σε ανοικτή ψηφοφορία και να επιλεχθεί από το κοινό. Εξάλλου, η φιλοσοφία της διοίκησης είναι ξεκάθαρη. Ένα πνεύμα και μοναδικό θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν. Μία ομάδα, μία οικογένεια! Ο κόσμος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο μεγαλύτερος επενδυτής κατά την φιλοσοφία της υπάρχουσας διοίκησης και θα έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της ομάδας αρχής γενομένης από την επιλογή της εξωτερικής διαμόρφωσης του νέου πούλμαν. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα διενεργηθεί ψηφοφορία ανάμεσα σε τρία υποψήφια σχέδια και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία θα γίνουν γνωστές προσεχώς.

Αρχικά και θέλοντας να προϊδεάσουμε τους φιλάθλους μας, παρουσιάζουμε ένα από τα υποψήφια σχέδια, το οποίο τονίζει το “κοκκινόμαυρο” και απεικονίζει τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή που φόρεσε ποτέ την φανέλα της ομάδας μας τον Κώστα Δαβουρλή!

Σημείωση: Παράλληλα, μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε στο “ντύσιμο” του νέου λεωφορείου. Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι την Κυριακή (24/5) στο email της ΠΑΕ office@pfc1891.gr, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε τα σχέδια σας έτσι ώστε να τεθούν και αυτά στην ψηφοφορία που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.