Μοιρασιά μετ’ εμποδίων στην Πάτρα

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν η Παναχαϊκή με τον Πλατανιά στην αυλαία της 11ης αγωνιστικής. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, δύο φορές ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, δύο φορές έσβησαν τα φώτα!

Σε ένα ματς όπου το διαδικαστικό  μέρος ταλαιπώρησε αρκετά τόσο τους παίκτες των δύο ομάδων όσο και στους υπόλοιπους… 200 (ήταν και δεν ήταν) φιλάθλους στις εξέδρες, Παναχαϊκή και Πλατανιάς έμειναν στο 2-2 αφού χρειάστηκε να περιμένουν δυο φορές στο σκοτάδι (!) λόγω της πτώσης των τάσεων του ρεύματος..
Η ομάδα της Πάτρας μπήκε αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τις διαδοχικές κακές εμφανίσεις εντός έδρας και κατάφερε να προηγηθεί με ένα ωραίο γκολ του Πολίμου, βλέποντας αυτός τον γκολκίπερ Μάντζαρη εκτός εστίας. Κάπου φάνηκε πως ο παίκτης των γηπεδούχων ξεκίνησε για σέντρα… Το αν το ήθελε, αυτό το ξέρει καλύτερα ο ίδιος!
Ο Πλατανιάς κατάφερε να «απαντήσει» σχετικά νωρίς, όταν στο 32ο λεπτό ο Κωστίκος με κεφαλιά αξιοποίησε εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη.
Επτά λεπτά αργότερα ο Μαυριάς με κεφαλιά ξανάδωσε το προβάδισμα στους Αχαιούς ενώ και πάλι ο Μάντζαρης φάνηκε να «χάνει» την πορεία της μπάλας..
Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη διακοπή λόγω σκότους! Η διάρκειά της, περίπου 20 λεπτά ώσπου να αποκατασταθεί η βλάβη για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Πιο επιθετικά μπήκαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την εκ νέου ισοφάριση. Το κατάφεραν στο 55’ με σουτ του Λεϊρία κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο γκολκίπερ του απέκρουσε σωτήρια σουτ του Μαυρία!
Κι που ο αγώνας πήγε να αποκτήσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον ήρθε μια ακόμα συσκότιση (!) να διακόψει το ματς για ένα τέταρτο περίπου..
Όταν ξανάρχισε ο αγώνα υπήρξε μια διάθεση από τις δύο ομάδες να ψάξουν το γκολ της νίκης, η Παναχαϊκή το άγγιξε στο 88’ όταν από κοντά ο Σιατραβάνης αστόχησε και έτσι προέκυψε μετά… κόπων και «βασάνων» αυτό το τελικό 2-2.

Παναχαϊκή (Μακρίδης) :
Καπούταγλης, Πολίμος (47’ Μουστακόπουλος), Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Σιατραβάνης, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος (58’ Μασούρας), Μωραΐτης

Πλατανιάς (Τάτσης) :
Μάντζαρης, Ουές (92’ Νιαουραδάκης), Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος (90’ Κατσαρός), Λουκίνας, Λεϊρία, Ποζατζίδης (73’ Πουρτζίδης)

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής :

Κυριακή (5/1) :

14.30   Απόλλων Καλαμαριάς – Εργοτέλης
14.45  Απόλλων Λάρισας – ΠΑΣ Γιάννινα
15.00  ΑΕ Καραϊσκάκης – Κέρκυρα
15.00  Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός

Δευτέρα (6/1) :
Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός – Δόξα Δράμας

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.