Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β’ 0-0: Σκορ που δεν βολεύει κανέναν

Αιγάλεω και Παναθηναϊκός Β' δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα κι έμειναν στο 0-0.

Αιγάλεω και Παναθηναϊκός Β‘ αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι άουτ του Β’ Ομίλου της Super League 2. Παρά τις φάσεις που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με το σκορ να μένει στο 0-0. Σκορ που δεν βολεύει καμία ομάδα, στον αγώνα που κάνουν για την παραμονή τους στη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν η πιο απειλητική ομάδα στην αναμέτρηση, έχοντας μια ελαφρά υπεροχή σε κατοχή κι ευκαιρίες. Δεν κατάφεραν, πάντως, να κάνουν αξιοσημείωτη ευκαιρία στα καρέ του Ξενόπουλου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στους 21 βαθμούς ανέβηκε το Αιγάλεω, που έπεσε από την πρώτη θέση του ομίλου, μιας και ο Διαγόρας νίκησε τον Ολυμπιακό Β’. Στους 15 ανέβηκε το “τριφύλλι‘, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, μιας και βρίσκεται στο -2 από τον Γιούχτα.

ΑΙΓΑΛΕΩ ( Α. Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι (55′ λ. τρ. Τάμπας), Μπλάκσον (65′ Παυλάκης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (46′ Γαρουφαλιάς), Βάρκας (61′ Δημητριάδης), Σταμένκοβιτς (46′ Μίσκου), Ναζίμ, Μπουλάρι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β (Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (78′ Τουρκοχωρίτης), Προδρομίδης, Νταμπίζας, Λάμψιας, Καραμπάς (66′ Φρόκου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.