Ενας Κυπελλούχος Φινλανδίας στον Μακεδονικό

Παίκτης του Μακεδονικού ο Τζερ Πάρφιτ.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζερ Πάρφιτ!

Ο 27χρονος (01/10/1996) διεθνής μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τις Βερμούδες Νήσους και βρετανικό διαβατήριο, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως winger όσο και στην αιχμή του δόρατος μιας επιθετικής γραμμής. Μάλιστα, προέρχεται από την φινλανδική Ιλβς και από την ομολογουμένως κορυφαία σεζόν της έως τώρα καριέρας του, αφού ήταν καταλυτικός για την άνετη επίτευξη της παραμονής της ομάδας του στην Α κατηγορία και, σπουδαιότερα, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Φινλανδίας, σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ των «λυγκών» στον τελικό (2-1)!

Μεγαλωμένος στις ΗΠΑ, ο Πάρφιτ αναδείχθηκε από την Ακαδημία των Σαν Χοσέ Έρθκουέικς, με την Γουέστ Χαμ να διακρίνει το ταλέντο του και να του προσφέρει το υπερατλαντικό ταξίδι, εντάσσοντας τον στα τμήματα υποδομών της. Ο μικρός Τζερ έφτασε ως την ομάδα ανδρών, με την οποία κατέγραψε συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League, καλούμενος και σε αποστολές σε Premier League και FA Cup!

Σε ηλικία 20 ετών, ο βραχύσωμος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός άφησε το Νησί και δοκίμασε την τύχη του στην Σλοβενία, φορώντας τη φανέλα της Ρουντάρ Βελένιε για ένα ημερολογιακό έτος! Συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση της 4ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Πάρφιτ αγωνίστηκε ξανά στα προκριματικά του Europa League, πετυχαίνοντας και το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ απέναντι στην Τρε Φιόρι!

Αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη της σεζόν και, εκείνο ήταν το σημείο που άνοιξε για αυτόν το κεφάλαιο της Σκανδιναβίας: πρώτη στάση η Φίλκιρ στην Ισλανδία, με τον Πάρφιτ να «χορεύει» στο χιόνι με 9 γκολ και 7 ασίστ σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Ιλβς του γνώρισε το φινλανδικό ποδόσφαιρο και αυτός συστήθηκε στο κοινό με 10 γκολ και 2 ασίστ σε 34 συμμετοχές, φτάνοντας στην κορύφωση της ποδοσφαιρικής αλλεγρίας με την κατάκτηση του Κυπέλλου Φινλανδίας! Μάλιστα ήταν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στον τελικό απέναντι στην Χόνκα!

Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2022 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα των Βερμούδων, επιλέγοντας πια να κάνει χρήση της οικογενειακής του υπηκοότητας. Βασικό πλέον στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, έχει καταγράψει συνολικά 7 επίσημες συμμετοχές, ενώ σκόραρε για πρώτη φορά στις 17 Νοεμβρίου του 2023, απέναντι στην ομάδα του Αγίου Βικέντιου & Γρεναδίνων!

Ερχόμενος στον Μακεδονικό, ο Πάρφιτ προσθέτει στο σύνολο του Στέλιου Μαλεζά ταχύτητα, ποιότητα, έκρηξη και ένταση, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τζερ στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Μακεδονικό!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.