ΠΑΟΚ Β’: Με… ενισχύσεις από την πρώτη ομάδα κόντρα στη Νίκη Βόλου (video)

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει την ομάδα της Μαγνησίας σε ματς της 13ης αγωνιστικής για τη Super League 2

Αύριο στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β’ δοκιμάζεται στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, κόντρα στη Νίκη Βόλου, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται στην 8η θέση του ομίλου με δέκα τρεις βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό. Είναι αυτονόητο λοιπόν, ότι επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο, απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα στερηθεί τους ΤασιούραΚιτσάκηΣμυρλή, θα ενισχυθεί ωστόσο με την παρουσία των Ταλιχμανίδη και Τζίμα από την πρώτη ομάδα ενώ επιστρέφει – και – ο Σελιμάι.

Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10.12) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και στη συνέχεια αναχώρησε για τον Βόλο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Δεληγιάννης, Κωττάς, Σελιμάι, Γρόσδης, Νινούα, Τσίκος, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Πανίδης, Τζίμας.

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.