Πρωτιά για Καλλιθέα, στο κόλπο και η Ηλιούπολη

Ο πρώτος γύρος της Super League 2 ολοκληρώθηκε με δυνατές αναμετρήσεις και εναλλαγές στις πρώτες θέσεις.

Η Athens Kallithea πήρε την πρώτη θέση μετά την νίκη της απέναντι στην Καλαμάτα με 1-0. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο κύπελο με ανατροπή(3-2), βρήκε αντίδραση και πήρε την νίκη χάρη σε γκολ του Μαρόττα στο 86’. Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από τα Χανιά. Αντίθετα, η «Μαύρη θύελλα» βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και στο -1 από την τρίτη Ηλιούπολη.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρόττα, Μεχίας, Μανθάτης, Μπουλούλης, Σίλβα (63′ Τσιντώνης), Ματίγια, Κυνηγόπουλος, Μουστακόπουλος (75′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους, Λουκίνας.

Καλαμάτα (Χάβος): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας, Ρόβας (70′ Αρναρέλλης), Τάτος, Ακόστα, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Μπαράλες (70′ Πασάς), Παπατόλιος, Άλβες.

Την ίδια ώρα, η Ηλιούπολη κατάφερε να κερδίσει τα Χανιά και ελπίζει για πρώτη θέση. Ήταν η πρώτη φορά που τα Χανιά υποχώρησαν από την πρώτη θέση. Με γκολ του Φουρλάνου από το 20’ η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε την τρίτη διαδοχική νίκη και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση 2 βαθμών από τα Χανιά.  

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Χάγκαν, Ράμος, Ασίγκμπα, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπαστακός, Βασιλούδης.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νίκολιτς, Τσορνομάζ, Σιλά, Λέμονης, Ντίας, Ελευθεριάδης, Μάναλης, Μανουσάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.