Ιμπαγάσα: «Ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Αιγάλεω στάθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το 0-0 του Ολυμπιακού Β’ στο Αιγάλεω:

«Η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για έναν αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο, κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Ήταν πολύπλοκο να παίξει κανείς σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Εμείς πάντοτε προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και σήμερα έπρεπε να προσαρμοστούμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν. Έπρεπε να δουλέψουν πολύ και να παλέψουν. Αμύνθηκαν καλά και είναι σημαντικό που σε δύο διαδοχικά παιχνίδια διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Στην επίθεση δημιουργήσαμε μια – δυο προϋποθέσεις για γκολ. Και ο αντίπαλος όμως προσπάθησε να φτάσει σε ένα γκολ με σέντρες ή από στατικές μπάλες.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που προσαρμόστηκαν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Το συζητούσαμε όλη την εβδομάδα ότι θα ήταν δύσκολο το ματς, ότι θα έπρεπε να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες, ότι θα έπρεπε να εμφανιστούμε δυνατοί και να κερδίζουμε τις μονομαχίες.

Είμαι ευχαριστημένος από τα χαρακτηριστικά που εμφανίσαμε στο γήπεδο. Πλέον θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας