Ζέρης: «Όλοι έχουμε δεθεί με την ομάδα και την πόλη»

Ο Αλέξανδρος Ζέρης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την άνοδο του Πανσερραϊκού στη Stoiximan Super League.

Ο Έλληνας μπακ δήλωσε πως ο Παύλος Δερμιτζάκης βοήθησε πολύ στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, ενώ συμπλήρωσε πως όλοι οι παίκτες έχουν δεθεί με την ομάδα και την πόλη.

Αρχικά, ο Ζέρης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6»: «Η ομάδα είχε εξ αρχής στόχο και πλάνο να διεκδικήσει την άνοδο και το γεγονός ότι τα καταφέραμε τόσο νωρίς, πέντε αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, είναι μεγάλη υπόθεση. Η ομάδα είχε ένα πολύ μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και η έλευση του κ. Δερμιτζάκη βοήθησε πάρα πολύ. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του, με τον δικό του τρόπο, είτε έπαιζε είτε όχι και ήμασταν μια οικογένεια στα αποδυτήρια και στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Θέλουμε να το απολαύσουμε στις αγωνιστικές που απομένουν. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και πέρσι που δυσκολευτήκαμε να μείνουμε στην κατηγορία και φέτος που ανεβήκαμε. Όλοι μας έχουμε δεθεί με τις Σέρρες και την ομάδα».

Τέλος, ο 29χρονος παίκτης των «λιονταριών» αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας: «Η Super League 1 είναι πολλά σκαλιά πάνω από τη δική μας κατηγορία. Είχα πάρει μια γεύση με τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό Βόλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.