Αναστόπουλος: «Η Καλαμάτα θα πάρει το πρωτάθλημα! Θέλει και ρώτημα;»

Σίγουρος για την εξέλιξη της Super League 2 και τη νικήτρια της κατηγορίας ο πολύπειρος προπονητής!

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, δήλωσε σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου αν και η ομάδα του ηττήθηκε στα Χανιά!

«Συγχαρητήρια στα Χανιά για τη νίκη τους. Ενώ μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, εν συνεχεία τα Χανιά ισορρόπησαν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρξει η ίδια φάση που έγινε στο πέναλτι τρεις φορές. Αυτό σημαίνει για μένα ότι δεν την αξιολογήσαμε σωστά και δε βάλαμε το μυαλό μας να δουλέψει στη συγκεκριμένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν ένας μονόλογος…

Βέβαια να πω ότι υπήρχε και η φάση στο 45’ με το δοκάρι. Θα ήθελα όμως ν’ ανοίξω μία παρένθεση και να πω ότι ο διαιτητής, ο κ. Βάτσιος, στην ίδια περίπτωση ενήργησε διαφορετικά, δηλαδή στο 45’ υπάρχει μαρκάρισμα από πίσω του Μάναλη μπροστά στον δικό μας πάγκο και τιμωρείται ο παίκτης με απλή κίτρινη κάρτα και στο δεύτερο ημίχρονο στα τελευταία λεπτά γίνεται η φάση με τον Αναστασόπουλο όπου πάει να τσιμπήσει τη μπάλα, βάζει ο αντίπαλος το πόδι του και δείχνει κόκκινη κάρτα.

Δηλαδή για την ίδια φάση ο διαιτητής πήρε διαφορετικές αποφάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ένας μονόλογος, αλλά αυτός ο μονόλογος ήταν ακίνδυνος υπό την έννοια ότι δεν βγάλαμε τις φάσεις.

Αν δεν κάνεις φάσεις για να μπει γκολ πώς θα κερδίσεις το παιχνίδι; Εν πάση περιπτώσει ήταν ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαμε τουλάχιστον να μην το χάσουμε, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, οπότε προχωράμε γιατί για μας είναι πολύ σημαντικό το τι θα γίνει το Μάιο και όχι τώρα.

Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα ούτε την 5η, ούτε την 10η, ούτε την 15η αγωνιστική, πρωτάθλημα παίρνεις τον Μάιο που τελειώνει. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε με την Επισκοπή στο γήπεδο μας γιατί η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, ο Δεκέμβριος θα είναι λιγάκι πιεστικός».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα το Μάιο: «Η Καλαμάτα φυσικά! Θέλει και ρώτημα;».

Για το ότι η Καλαμάτα μένει για δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια κερδίσαμε ισάριθμες φορές, δε λέει κάτι… Κερδίσαμε τον Ηρόδοτο και τον Ολυμπιακό Β εκτός έδρας. Θέλω να πω ότι κανείς δεν πήρε το πρωτάθλημα από την 5η ή την 10η αγωνιστική, πρωτάθλημα παίρνεις το Μάιο που τελειώνει».

Για το πώς είδε τα Χανιά: «Παρόλο που άργησαν να ενισχυθούν ειδικά στα Χανιά θα είναι μια δύσκολη ομάδα. Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα περάσει κάποιος αντίπαλος, εμείς δηλαδή είχαμε την ατυχία σήμερα που δεν μετουσιώσαμε αυτόν τον μονόλογο, δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Αμα δε δημιουργήσεις τις φάσεις για να έρθει το γκολ πώς θα κερδίσεις;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.