Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα 0-2: Νίκη με υπογραφή Πασά! (hls)

Ο Γιάννης Πασάς ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο Ρέντη μεταξύ Ολυμπιακού Β και Καλαμάτας, καθώς με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στη "μαύρη θύελλα"

Με απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Γιάννη Πασά, η Καλαμάτα έφυγε με το “διπλό” σήμερα (12/11) από το Ρέντη, όπου επιβλήθηκε 0-2 του Ολυμπιακού Β. Ο μεσοεπιθετικός της “μαύρης θύελλας” σκόραρε και τα δύο γκολ για την ομάδα του και της έδωσε το τρίποντο, που είναι το δεύτερο σερί για τους Πελοποννήσιους στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Και τα δύο τέρματα για τους νικητές τα πέτυχε ο Πασάς στο δεύτερο ημίχρονο. Πέντε λεπτά μετά την έναρξή του (50ό) και πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του (85ο), συγκεκριμένα. Το πρώτο με πλασέ, μετά από σέντρα του Άλβες και λάθος από το Νίκα στην άμυνα του Ολυμπιακού Β και το δεύτερο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αρναρέλλης από τον Καλογερόπουλο.

Με αυτή τη νίκη της, η Καλαμάτα μπήκε ιδιαίτερα δυναμικά στο πρωτάθλημα του Β ομίλου της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έφτασε ήδη τους έξι βαθμούς, έχοντας νικήσει και τον Ηρόδοτο με το ίδιο σκορ (2-0) την πρώτη αγωνιστική και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Από πλευράς Ολυμπιακού Β είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή των Κασάμι και Λάιντνερ. Ο πρώτος αγωνίστηκε για 62′ λεπτά, αφήνοντας τη θέση του στον Σαπουντζή, ενώ ο δεύτερος έπαιξε για 88′ λεπτά, με τον Αποστολόπουλο να περνάει στη θέση του.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62′ Μπα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.