ΠΑΟΚ Β’- Αλμωπός 0-1: Τρίποντο σωτηρίας για την Αριδαία! (pic)

Το γκολ του Ρόβα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στάθηκε αρκετό για την απόδραση ... σωτηρίας της ομάδας από την Αριδαία

Με γκολ του Ρόβα στο 8′ ο Αλμωπός άλωσε την έδρα του ΠΑΟΚ Β’ κι έδιωξε από πάνω του το όποιο άγχος και την αγωνία θα μπορούσε να περιέλθει στις τελευταίες αγωνιστικές για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αποδείχτηκε “εύθραυστη” ψυχολογικά δεδομένου ότι δεν μπόρεσε να συνέλθει από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με συνέπεια να προσπαθεί μεν αλλά χωρίς να καταφέρει να διασπάσει την πυκνή συνοχή της ομάδας του κ. Τυριακίδη, που όπως ήταν λογικό έδωσε προτεραιότητα στη διαφύλαξη των μετόπισθεν προσπαθώντας ν’ αξιοποιήσει τους χώρους που δημιουργήθηκαν.

Οι γηπεδούχοι, που στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους “έχασαν” τον Χατζηστραβό με μυϊκό τραυματισμό (σ.σ. οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση), προσπάθησαν, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες μεν δίχως όμως να καταφέρουν να τις μετουσιώσουν σε κάτι πλέον ουσιαστικό. Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση παρακολούθησε από τις κερκίδες του γηπέδου του Μακεδονικού και ο διεθνής πορτιέρε της πρώτης ομάδας του “Δικεφάλου”, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, παρέα με τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστο Ταλιχμανίδη.

ΠΑΟΚ Β (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γροσδής, Σαλαμαμούρας (78′ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46′ Κουλούρης), Κούτσιας (78′ Τζίμας), Χατζηστραβός (51′ λ.τ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63′ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78′ Ζαχαρός), Κέρθι (90′ Ρίβας), Ρόβας (90′ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης (61′ Γιουκούδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.