Παναθηναϊκός Β – Επισκοπή 1-2: Νέα ήττα για τους “πράσινους”

Σπουδαία νίκη για την Επισκοπή κόντρα στον Παναθηναϊκό Β, τον οποίο νίκησε στην έδρα του 2-1 για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Μία ακόμα ήττα για τον Παναθηναϊκό Β, αυτή τη φορά από την Επισκοπή εντός έδρας για τη Super League 2, με τους “πράσινους” να χάνουν για 7η φορά φέτος.

Το “τριφύλλι” εκκίνησε δυναμικά το παιχνίδι χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τον Καρβούνη στο 7′ και στο 11′ για να δουν τρία λεπτά αργότερα την Επισκοπή να ανοίγει το σκορ με τον Τριντάντε να συνεργάζεται με τον Εμπόι ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ξενόπουλο, για το 0-1.

Ο Καρβούνης στο 29′ έχασε μία ακόμα ευκαιρία όμως Πολυχρόνης με προβολή έσωσε την ομάδα του, ενώ στο 37′ ο Τσιριγώτης έκανε ωραία ατομική ενέργεια με τον Καλογεράκη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.

Κι αφού ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε δίχτυα, στην αμέσως επόμενη φάση η Επισκοπή αντεπιτέθηκε ταχύτατα, ο Σουμπασάκης βρέθηκε απέναντι στον Ξενόπουλο, δεν κατάφερε να τον νικήσει, αλλά ο Εμπόι έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την απόκρουση και με σουτ εντός περιοχής σημείωσε το 0-2.

Οι “πράσινοι” του Χαβιέρ Βάθκεθ μείωσαν σε 1-2 με το σουτ του Κρυπαράκου μέσα από την περιοχή στο 44ο λεπτό και ενώ νωρίτερα η προσπάθεια του Κούτσια είχε σταματήσει στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Εξαίρεση, η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σαρδέλη στο 74’, o οποίος πλάσαρε άστοχα από δύσκολη γωνία αλλά και με την εστία κενή, με την επέμβαση του Καλογεράκη στην κεφαλιά του Σιδερά από την εκτέλεση κόρνερ.

Η κρητική ομάδα ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 85ο λεπτό θα μπορούσαν να πετύχουν τρίτο τέρμα όμως το σουτ του Τσαβού σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (83’ Μαραθωνίτης), Σιδεράς, Κούτσιας (69’ Μαρτίνης), Θεοχάρης (83’ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (69’ Αλμπάνης), Καρβούνης (60’ Σερπέζης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σκόνδρας (57’ Νταρζίσιο), Σουμπασάκης (57’ Τσαβός), Πέτρου (90’+1’ Σταθόπουλος), Νοικοκυράκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.