Με οδηγό την εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός και στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (19:30 Novasports 1).

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός και στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (19:30 Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά play off και παράλληλα να μειώσουν τη διαφορά τους από τον τρίτο της βαθμολογίας Ατρόμητο, στους τρεις βαθμούς.

Οι «πράσινοι» μετρούν 43 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Περιστερίου 49. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αφήσει βαθμούς στην Τρίπολη, τότε το «τριφύλλι» θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά και από τη δεύτερη θέση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει 51 βαθμούς.

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Μέντες, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σπυρόπουλος και Νάνο θα είναι οι δυο μπακ, ενώ ο Λαγός θα αγωνιστεί σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Πράνιτς και Ζέκα θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, με τον Αμπέντ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κλωναρίδης και Καρέλης.

Οι «πράσινοι» μετρούν δυο ήττες στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με την ομάδα της Κομοτηνής. Εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός μετράει δυο νίκες και μια ήττα με τον Πανθρακικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.